1115 Budapest Bartók Béla út 124-126.

jorobogo.hu

A+ A A-

Kategóriák

Statisztika

Ma:
Tegnap:
Ezen a héten:
Múlt héten:
Ebben a hónapban:
Mlt hónapban:
Összesen:
352
1059
3319
1463872
1411
27372
1473804

Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/jorobogo/jorobogo.hu/html/components/com_k2/models/item.php on line 494

Robogó kereskedésünkről

Egy jó robogó mindig jól jön. Egy Jórobogó robogó mindig jól megy(Jórobogó.eu Kft.).

Tavaszi frisseség, új készlet, nagy választék.

 Kedves Érdeklődő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a sajnálatos közegészségügyi helyzetre tekintettel az Önök és nem utolsó sorban az értékesítő egészségvédelme érdekében jelentős mértékben megváltoztattuk az értékesítési eljárásunkat. A változtatásnál maximálisan figyelembe vételre kerültek a kormányzat vírus terjedésének megakadályozását célzó rendelkezései. Ezeknek megfelelően az értékesités során igyekszünk elkerülni az egyidejűséget. Ön az Önnel egyeztetett időpontban mástól nem zavartatva megtekintheti a kiválasztott robogót/robogókat, anélkül, hogy az értékesítési térbe belépne. Meggyőződhet esztétikai állapotáról, meghallgathatja a motor üzemi hangját. Amennyiben ki szeretné próbálni, a robogót üzletünkből kitolva próbára átadjuk. Ez esetben  a teljes vételárat az értékesítőnél letétbe kell helyeznie, annak elfogadásával, hogy ha az Ön kritikai észrevételei alapján  nem realizálódik az adásvétel a letétbe helyezett összegből az 1500 Ft.-os vírustalanítás célzatú munka díja levonásra kerül. Az alku teljes ideje alatt a védőmaszk, kesztyű használata kötelező. Kérem bukósisakot és íróeszközt hozzon magával!

Egészség védelme közérdek, ennek  elfogadásával kérem intézkedéseinkkel szembeni megértését, azok elfogadását.

Vigyázzunk magunkra és egymásra !!! 

Egy családias hangulatú, évtizedes vállalkozás a Bartók Béla úton. Aadás/vétel garanciával. 

Vétel

Öt évesnél nem idősebb olasz (Moto Guzzi, Malaguti, Aprilia, Piaggio,...) és japán (Honda, Kawasaki, Yamaha,....) motorok és robogók helyszini vásárlása (kp).

Kérem, hogy a vételár-előkalkulációhoz, fényképet, és forgalmi másolatot  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjetek !

Ha öreg robogójától meg akar szabadulni, mert már csak a helyet foglalja,  hívja a Jórobogót ! Elszállítjuk .

Telefon: +36 20 2583273  vagy (+36) (1) 614 5428

 Most majdnem minden tipus 200 eFt. alatti áron.

Már akár 80 000 Ft.-ért garanciális  robogó!!

Használt, japán robogók garanciával.
Lépj  az Akciók oldalra !
Ingyenes oktatás !
Lépj az Oktatás oldalra !

Imádom a robogómat. Hogy miért? Mert gyorsabban eljutok az úticélomhoz, mint az autómmal. Miért nem motor? Mert a motor egy másik szenvedély és más kategória. Imádom a robogót, mert a robogó könnyebb , minden szempontból, na meg az esetek többségében kényelmesebb is, mint egy motor. Szeretem a robogómat, mert a legolcsóbb üzemeltetési és üzemeanyagköltséggel közlekedek. Jólesik kimondani "tegye tele", majd  fizetek kétezret. Jóleső érzés odagurulni a kívánt házszám elé, és nem parkolóhelyet keresgélve tölteni az időt, majd valahol  , távol a célponttól megállni (már megint megkarcolták, vagy karcoltam?). Szeretem, mert az autóval összevetve egy környezetbarátibb közlekedési eszköz(leszámítva a villanyárammal is hajtott személygépkocsikat). Úgy tudom 1 liter üzemanyag elégetéséhez 15  köbméter levegő oxigénjére van szükség. Az autómban ülve, a városban minimum  5-ször több oxigént égetek el, akkor, amikor a föld oxigéntermelőit irtva, szmogriadóval kell szembenéznünk már Budapesten is. Gondolj erre, ha  autóban ülve egy robogóssal találkozol! Neked is spórol! Oxigént.

És végül  szeretem,  mert szép.


Vegyél egy robogót!

Legyen az elégedett vásárlónk!
Vállalkozásunk kétpólusú kínálatot állít  a robogózni vágyó,   vagy azt ajándéknak  szánó   érdeklődők  elé.  Egyrészt az átlagos üzembiztonsági és esztétikai igényeket kielégítő legolcsóbb, másrészt a legmagasabb igényeket is kielégíteni képes drága kategóriájú típuscsalád  található üzletünkben. Felhasználva  több évtizedes robogózási tapasztalatainkat sikerült megnyugtató döntést hozni  a forgalmazott márkákat  illetően.  Üzletünkben több színben, több mint 10 típusú 50cm°, használt,   a motorsport területéről is ismert, nagyon népszerű Honda, Yamaha, Suzuki  robogókkal várjuk vásárlóinkat.

Használt robogók többnyire japán importból, vagy elvétve  beszámítással kerülnek árukínálati körünkbe.  Ezek minden esetben az évjárat és kilométer állástól függő műszaki ellenőrzést, felújítást követően kerülnek meghirdetésre.

Ha kérdésed van a robogózás bármely területén a telefon elérhetőség mellett lehetőséged van írott  kérdéseket intézni hozzánk  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Minden kérdésre válaszolunk.


HI

2014 © jorobogo.hu. Minden jog fenntartva!